<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-TNV24CD" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Top 5 webinars, download gratis de opname!

Je kunt al onze webinars gratis terugkijken via ons GoToStage-kanaal, maar wat als je in het vliegtuig zit? Geen zorgen! Onder het motto "Reistijd = Webinartijd" hebben we een slimme oplossing voor je: download de top 5 populairste webinars. Perfect voor wifi-loze momenten of om je dataverbruik te sparen in het buitenland!

We zijn ontzettend trots op de grote belangstelling voor onze webinars. Daarom hebben we met veel enthousiasme een selectie gemaakt van de vijf populairste sessies. Of je nu onderweg bent naar een tropische bestemming of gewoon thuis bent, met deze opnames kun je je kennis overal en altijd uitbreiden.

Visiativ-Summer-school-actie-trainingen-verlengd-1200x628px-Testversie-A

Ben jij klaar om dieper in te gaan op jouw innovatieve producten gemaakt in SOLIDWORKS of heb je behoefte aan het opfrissen van je kennis na je vakantie? Tot september 2024 krijg je tot €367,50 korting op onze SOLIDWORKS-trainingen. Dit is een uitstekende gelegenheid om je vaardigheden te verbeteren voordat de drukkere maanden beginnen. Wacht niet langer – de zomer is het perfecte moment om je kennis bij te spijkeren!

Terugkijken: Top 5 Webinars 👨‍💻

3dexperience-webinar

1. 3DEXPERIENCE

In het webinar van 8 mei vertelde Winfred alles over het geavanceerde 3DEXPERIENCE®-platform en hoe je het inzet voor ontwerp, engineering, innovatie en efficiënte samenwerking.
Bekijk webinar

 
2. Visiativ myCADtools
MyCADtools-webpage-2_def (1)

Automatiseer repeterende taken, elimineer menselijke fouten en bespaar 200 uur aan werk per jaar. Lars besprak op 12 juni de mogelijkheden en voordelen van myCADtools.
Bekijk webinar

3. Visiativ myPDMtoolsVisiativPLM-screen4

Berry liet op 19 juni zien hoe myPDMtools je kan helpen bij het waarborgen van de veiligheid van je data, het stroomlijnen van processen en het verbeteren van de samenwerking binnen je team.
Bekijk webinar

 

4. Visiativ PLMmyPDMtools-webinar-1x1

Kurt gaf op 29 mei een interessante webinar over Visiativ PLM en hoe je de veiligheid en integriteit van ontwerpdata bewaakt, en je projecten beter beheert.
Bekijk webinar

 
5. DriveWorksDriveWorks

Jeroen lichtte op 5 juni toe welke functionaliteiten je vindt in DriveWorks Solo en DriveWorks Pro, de verschillen en voordelen van DriveWorks Pro.
Bekijk webinar