<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-TNV24CD" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Verken 3DEXPERIENCE en SOLIDWORKS producten | Gratis Webinars on Demand

Ben je dit jaar achterop geraakt met het uitbreiden van je kennis? Zoek je naar vernieuwende manieren om je doelen voor dit jaar te realiseren? Dan zijn de webinars van onze partner Dassault Systèmes over 3DEXPERIENCE® en SOLIDWORKS® precies wat je nodig hebt!

Of je nu net de inschrijving gemist hebt of gewoon wilt verkennen welk product het beste bij jouw behoeften past, deze webinars bieden waardevolle inzichten en informatie. Leer meer over over innovatieve ontwerpen en efficiënte samenwerking, gewoon op jouw gekozen tijd.

SOLIDWORKS promo - gratis blogs

Webinars on Demand 👨‍💻

SOLIDWORKS 3DCAD-BOX-01

1. 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

Productinnovaties sneller, binnen budget en tiptop op de markt brengen. Dat wil je én kun je. Met 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS werk je moeiteloos samen met alle stakeholders. Ontdek wat er mogelijk is! 👇

 

 

2. 3DEXPERIENCE Works3DEXPERIENCE-Small_Box_Mockup_07

Vul je desktop of netwerk SOLIDWORKS-licentie aan met cloudoplossingen voor project management, simulatie en meer! Ontdek alles over 3DEXPERIENCE Works. 👇

 

  • Life Cycle Assessment for SOLIDWORKS
  • Tijdens het webinar krijg je een introductie over de nieuwe tool voor Life Cycle Assessment. Deze integratie kan je helpen bij het berekenen van verschillende duurzaamheidsstatistieken op basis van de volledige levenscyclus van je product. 
  • SIMULIA Excavator Part 1
  • Ontdek hoe simulatie gestuurd ontwerp de prestaties van Bee Excavator heeft verbeterd op het gebied van sterkte, duurzaamheid, maakbaarheid en thermische en elektromagnetische efficiëntie. In deel 1 wordt er ingegaan op de structurele en duurzaamheidsbeoordeling van de Bee Excavator. 
  • SIMULIA Excavator Part 2
    In deel 2 wordt er teruggeblikt op het 3DEXPERIENCE platform en hoor je meer over de beoordeling van stroming, elektromagnetisme en kunststoffen voor de Bee Excavator.

  •  SIMULIA E-Bike
    Bekijk en leer hoe simulatiegestuurd ontwerp de prestaties van E-Bike heeft verbeterd op het gebied van sterkte, duurzaamheid, maakbaarheid en thermische en elektromagnetische efficiëntie. 

 

3. SOLIDWORKS ComposerSOLIDWORKS 3DCAD-BOX-10

Met SOLIDWORKS Composer creëer je hoogwaardige technische documentatie voor handleidingen en instructievideo's. Ontdek alle grafische opties. 👇

  • SOLIDWORKS Composer webinar
  • Tijdens deze opname ligt de nadruk op verschillende uitvoerresultaten, zoals: statische beelden van een marketingbrochure, technische illustraties van een product en montage instructies.  

 

4. SimulationSOLIDWORKS 3DCAD-BOX-13
Verhoog de kwaliteit van je product en verlaag prototype- en testkosten: test je ontwerp digitaal tegen levensechte condities. 
 
  • A Medical Device Deep Dive - Empowering Design with Simulation
    Medische hulpmiddelen; versterk je ontwerpen met simulatie. Simulatiegestuurd ontwerp is een krachtig iteratief proces dat industrieën in staat stelt om hoogwaardige, betrouwbare en veilige producten te creëren. Ontdek meer in dit webinar.

  • Simulation Get Started Series – 1 
    Tijdens deze on-demand webinar krijg je een introductie tot SOLIDWORKS Simulation en leer je de vijf regels voor lineaire statica.

  • Simulation Get Started Series – 2
    Wat is meshing en hoe pas je het toe op een model? In dit webinar leer je alles over stijve lichaamsbewegingen en zie je verschillende voorbeelden.

  • Simulation Get Started Series – 3
    Hoe werken de onderdelen met elkaar samen? In dit webinar wordt verteld over contacttypen, contactvoorwaarden, prestaties en zie je voorbeelden van contacten.

  • Simulation Get Started Series – 4
    Wil je weten hoe je informatie uit een simulatie haalt? Bekijk deze webinar en leer alles over hoe je de resultaten kunt zien, de nauwkeurigheid én of je deze resultaten kunt vertrouwen.

  • Simulation Get Started Series – 5
    Dit webinar geeft een introductie tot de ingebouwde Rigid Body Dynamics tool van SOLIDWORKS en hoe deze werkt. Ontdek alles over de beschikbare opties zoals: motoren, contacten, zwaartekracht en veren. Ook de nabewerkingsopties komen aan bod. 

 

5. SOLIDWORKS Visualize ConnectedSOLIDWORKS 3DCAD-BOX-04

Met SOLIDWORKS Visualize verandert je 3D-model moeiteloos in realistisch beeldmateriaal of een animatie. 

  • 3DEXPERIENCE Visualize Experience Designer webinar
  • In dit webinar leer je in drie stappen hoe je snelle, fotokwaliteit renders maakt die je direct kunt gebruiken voor de marketing van je product. Daarnaast ontvang je extra tips & tricks over de nieuwste functionaliteiten.  
 
6. 3DEXPERIENCE DraftSight
DraftSight-Small_Box_Visiativ

DraftSight® is een professionele 2D CAD-oplossing die kan worden gebruikt om elk type 2D-tekening of DWG-bestand te maken, bewerken, bekijken en markeren. 

  • 3DEXPERIENCE DraftSight webinar
    Ontdek in dit webinar hoe DraftSight de ROI van je CAD kan maximaliseren. Onderwerpen zijn: een korte introductie, een compleet overzicht van oplossingen, inclusief 3DEXPERIENCE cloudapplicaties en meer! 

Met webinars on demand wordt het vergaren van kennis een stuk eenvoudiger dan je zou denken! Als je liever wat meer diepgang en praktische tips wilt, bekijk dan eens onze trainingen. Bij onze vestigingen in Zaltbommel (NL) en Aalst (BE) bieden we trainingen aan voor zowel beginners als gevorderden, variërend van engineering, data management, simulatie tot 3D-printing toepassingen. En als je dat wilt, kunnen onze ervaren trainers ook op locatie langskomen.

Ben je er snel bij? Dan heb je ook nog eens een flinke korting te pakken. Die laat je toch niet liggen?

Visiativ-Summer-school-1200x300px

Korting geldig tot 1 september 2024